KONTAKTLINSER TIL AT SE PÅ KORTE, MELLEMLANGE OG LANGE AFSTANDE

Med tiden kan det blive svært at læse det med småt på tæt hold – f.eks. magasiner, prisskilte eller beskeder på din smartphone. Og så famles der rundt på jagt efter læsebrillen. Multifokale endags- eller månedskontaktlinser giver dig mulighed for at se godt på alle afstande, så den situation bliver en en saga blot.

LÆSEBRILLER ER IKKE DIN ENESTE MULIGHED

At tage en læsebrille på for første gang er næppe noget, du har set frem til. For mange mennesker kan det være en lettelse at vide, at der er andre muligheder – og at en af disse muligheder er multifokale kontaktlinser.

KIG KORT OG KIG LANGT

Det store plus ved multifokale kontaktlinser er den frihed, kontaktlinserne giver. De er designet til at give et klart syn på korte, mellemlange og lange afstande. Det betyder, at du ikke behøver at skifte mellem briller og kontaktlinser. Det er ikke nødvendigt at planlægge noget. Slut med at gennemrode din taske. Og der er ikke noget, der skal hænge i en kæde om halsen. Multifokale kontaktlinser passer perfekt til en fri og aktiv livsstil – og du bevarer dit naturlige udseende.

KLAR TIL AT PRØVE MULTIFOKALE KONTAKTLINSER?

Før du tager læsebrillen på, anbefaler vi et besøg hos din optiker. Der kan de også se, om multifokale kontaktlinser er det rigtige for dig. Optikeren David forklarer det hele.

Afspil video

Prøv flerstyrke-kontaktlinser

Få din prøvepakke

Ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er presbyopi?
    Hvad er multifokale endagskontaktlinser?
    Hvad er ’multifokale’ månedskontaktlinser?
    Er kontaktlinser bedre end briller?
    Kan jeg bruge kontaktlinser?

Updated: 21-08-2018