KONTAKTLINSER TIL AT SE PÅ KORTE, MELLEMLANGE OG LANGE AFSTANDE

Med tiden kan det blive svært at læse det med småt på tæt hold – f.eks. magasiner, prisskilte eller beskeder på din smartphone. Og så famles der rundt på jagt efter læsebrillen. Multifokale endags- eller månedskontaktlinser giver dig mulighed for at se godt på alle afstande, så den situation bliver en en saga blot.

LÆSEBRILLER ER IKKE DIN ENESTE MULIGHED

At tage en læsebrille på for første gang er næppe noget, du har set frem til. For mange mennesker kan det være en lettelse at vide, at der er andre muligheder – og at en af disse muligheder er multifokale kontaktlinser.

Presbypoia reading glasses

KIG KORT OG KIG LANGT

Det store plus ved multifokale kontaktlinser er den frihed, kontaktlinserne giver. De er designet til at give et klart syn på korte, mellemlange og lange afstande. Det betyder, at du ikke behøver at skifte mellem briller og kontaktlinser. Det er ikke nødvendigt at planlægge noget. Slut med at gennemrode din taske. Og der er ikke noget, der skal hænge i en kæde om halsen. Multifokale kontaktlinser passer perfekt til en fri og aktiv livsstil – og du bevarer dit naturlige udseende.

Presbyopia see glare read

KLAR TIL AT PRØVE MULTIFOKALE KONTAKTLINSER?

Før du tager læsebrillen på, anbefaler vi et besøg hos din optiker. Der kan de også se, om multifokale kontaktlinser er det rigtige for dig. Optikeren David forklarer det hele.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Presbyopi er en naturlig tilstand, der påvirker os alle og gør det sværere at se og læse ting, der er tæt på. Med tiden mister vores øjne noget af deres elasticitet. Derved mister de noget af deres evne til at ændre fokus på forskellige afstande. Det sker gradvist. Kontaktlinser er nu ved at blive et populært valg for folk med presbyopi.

   

  Multifokale endagskontaktlinser er det samme som almindelige endagskontaktlinser men med en afgørende forskel – de er kontaktlinser til personer med presbyopi. De er designet således, at brugeren kan se skarpt på både kort, mellemlang og lang afstand.

   

  Multifokale månedskontaktlinser er det samme som månedskontaktlinser, men med en afgørende forskel: De er kontaktlinser til personer med presbyopi. De er designet således, at brugeren ser klart på kort, mellemlang og lang afstand.

   

  Kontaktlinser og briller er to former for synskorrektion, der supplerer hinanden.

   

  Der kan være tidspunkter, hvor briller kan være mere praktiske end kontaktlinser. Måske foretrækker du at bruge kontaktlinser på arbejde, eller når du læser eller ser tv derhjemme. Du ønsker måske at dyrke boldspil, vand- eller kontaktsport uden at føle dig tynget af briller. Eller det kan være, du bare foretrækker et brillefrit look af æstetiske grunde, så du altid ligner og føler dig som dig selv.

   

  Hvis du vælger kontaktlinser som din primære synskorrektion, anbefaler vi, at du har en brille, til de tidspunkter hvor du ikke har kontaktlinserne på.

  Hvem kan bruge kontaktlinser? Stort set alle kan bruge kontaktlinser. Kontaktlinseteknologien har udviklet sig hurtigt i de seneste år – ligesom alle andre former for teknologi. Nu kan optikeren tilbyde dig kontaktlinser til næsten enhver form for synskorrektion: Nær- og langsynethed, bygningsfejl og presbyopi (gammelmandssyn). Ofte både som endags- og månedskontaktlinser. Tag kontakt til din optiker. Han/hun vil kunne besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge de kontaktlinser, der passer bedst til dine øjne.