TOTAL30TM

MÆRK GLÆDEN VED INGENTING MED TOTAL30™

 • Stop med at nøjes med ubehag
 • Intet andet rører øjet end en blød pude af fugt
 • Føles som ingenting, selv på dag 30
 • Til brugere, der ønsker ultimativ ydelse i en månedslinse

 

 

TOTAL30™

 

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE TOTAL30™ MÅNEDSLINSER:

STOP MED AT NØJES MED UBEHAG

Når det drejer sig om linser, så stil dig selv det eneste spørgsmål, der betyder noget: Kan du mærke dine linser? Fremtiden for linseteknologi er her. Brug den seneste innovation inden for kontaktlinsemateriale med gradueret vandindhold, og mærk glæden ved ingenting med TOTAL30™ månedslinser.

 

 

Total30 properties

FØLES SOM INGENTING SELV PÅ DAG 30

TOTAL30™ er de første og eneste månedslinser med næsten 100 % vand på overfladen, som skaber en nænsom pude af fugt, der minimerer interaktion med det sarte øjenvæv. Så du kan nyde en glat komfort hele måneden.

 

EN REN LINSE HELE MÅNEDEN

Overfladen på TOTAL30™-kontaktlinserne forbliver lige så rene og holdbare på dag 30 som på dag 1, selv efter en hel måneds linsebrug og -pleje.

 • Personer, der ønsker at holde op med at nøjes med ubehag
 • Brugere, der føler, at deres nuværende linser er "bare komfortable"
 • Personer med nærsynethed og langsynethed
 • Alle, der ønsker en ultimativ komfortoplevelse med deres kontaktlinser

 

KONTAKT DIN OPTIKER

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt TOTAL30™ månedslinser er det rigtige for dig, bedes du kontakte din optiker.

KONTAKT DIN OPTIKER
Total30 trials with eye care professionals

 

STOP MED AT NØJES. GIV DIG SELV GLÆDEN VED INGENTING

Hvis du mener, at TOTAL30™ månedslinser kan være det rigtige for dig, hvorfor så ikke prøve dem. Når du modtager dit TOTAL30™ Joy of Nothing-prøvesæt, finder du prøvelinser til 30 dages forbrug.

 

 

 

 

Total30 pack shot

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Du er nødt til at sikre dig, at dine hænder er grundigt vasket og tørret. Placer kontaktlinsen på din pegefinger. Træk ned i det nederste øjenlåg med langfingeren eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruger den anden hånd til at holde det øverste øjenlåg åbent. Kig direkte på kontaktlinsen eller i et spejl, og placer derefter kontaktlinsen direkte på midten af øjet. Når kontaktlinsen er på plads, giver du langsomt slip på det nederste øjenlåg efterfulgt af det øverste. Blink og kontaktlinsen bør være på plads.

  Det er normalt, at synet ændrer sig med tiden. Kontakt din optiker for at få dine øjne kontrolleret regelmæssigt.

   

  Månedskontaktlinser er designet til at blive brugt hver dag i op til en måned. De sælges som regel i pakker med tre eller seks kontaktlinser. Hver kontaktlinse leveres i sin egen lille individuelle pakning. Du tager kontaktlinsen ud af pakken, sætter den på øjet og bruger den hele dagen, hvorefter du tager den af om aftenen og renser den. Nogle månedskontaktlinser, som AIR OPTIX NIGHT & DAY AQUA, er egnede til konstant brug. Du kan altså bruge dem i op til 30 dage og nætter uden at tage dem af.

   

  Som navnet antyder, skal månedskontaktlinser bruges i højst en måned. I alle tilfælde anbefaler vi brugere nøje at følge de anbefalinger, de får af en optiker.

   

  Månedskontaktlinser skal renses efter brug med en kontaktlinsevæske og opbevares i et kontaktlinseetui.

   

  Toriske månedskontaktlinser er det samme som almindelige månedskontaktlinser, men med en afgørende forskel: De er kontaktlinser til personer med bygningsfejl. Bygningsfejl er en brydningsfejl, hvor øjet ikke fokuserer lyset jævnt på nethinden. Det resulterer i sløret syn. Symptomerne kan forblive ubemærkede og uopdagede, hvis det drejer sig om en mild bygningsfejl.

   

  Astigmatisme betyder bygningsfejl. Bygningsfejl er en almindelig og for det meste mindre synsfejl, der forårsager sløret, forvrænget eller uklart syn. Bygningsfejlen forekommer, når hornhinden ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmæssighed i øjet, jo mere sandsynligt er det, at du har brug for korrigerende briller eller kontaktlinser til at hjælpe dig med at fokusere lysstrålerne bedre.