FÅ ET NYTT PERSPEKTIV PÅ LINSER

Kontaktlinseteknologien har ligesom alle andre former for teknologi udviklet sig hastigt de senere år. Med ny kontaktlinseteknologi er målet at give brugeren den bedste og mest behagelige oplevelse, der er mulig.

MYTE #1: ALLE KONTAKTLINSER GIVER TØRRE ØJNE

Falsk. DAILIES TOTAL1® Water Gradient-kontaktlinser er kontaktlinser, der føles, som om du ikke har dem på. Water Gradient-kontaktlinsernes overflade består af næsten 100 procent vand. Det betyder, at det eneste der rører ved øjet, er en pude af fugt, der giver optimal komfort.

Myth #1 dry eyes

MYTE #2: RØDE ØJNE ER EN DEL AF PAKKEN

Det er sandt, at hvis man bruger nogle typer kontaktlinser alt for længe, kan man få røde øjne, fordi der kommer for lidt ilt ind til øjet. DAILIES TOTAL1® Water Gradient-kontaktlinser giver for eksempel mulighed for en høj ilttilstrømning.

Myth #2 red eyes

MYTE #3: ALLE KONTAKTLINSER ER ENS

Det er simpelthen ikke rigtigt. Der er forskellige materialer og forskellige produktionsprocesser. Det er derfor, vi altid anbefaler et besøg hos din optiker. Der vil du få den bedste vejledning og finde den kontaktlinse, der passer dig bedst.

Myth #3 all lenses are the same

NYESTE INNOVATIONER

contact-lens-innovations-water-gradient.png

WATER GRADIENT MATERIALE

DAILIES TOTAL 1® bruger den nyeste innovation inden for kontaktlinsemateriale. Water Gradient-kontaktlinser har en pude af fugt, der omgiver kontaktlinsen, så det føles, som om du ikke har kontaktlinser på.

Higher breathability

HØJ ÅNDBARHED

Ilt er en af de vigtigste faktorer for dine øjnes trivsel. Derfor bidrager høj åndbarhed til hvide, friskere øjne.

 

'NÅR JEG SER TILBAGE, VENTEDE JEG FOR LÆNGE'

'NÅR JEG SER TILBAGE, VENTEDE JEG FOR LÆNGE'

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Der kan være flere årsager til, at dine kontaktlinser måske ikke føles behagelige længere. Vi anbefaler, at du taler med din optiker for at høre om alternative muligheder.

   

  DAILIES TOTAL1® kaldes Water Gradient kontaktlinser. De er designet til gradvist at øge vandindholdet fra kernen til overfladen. Det innovative materiale sørger for, at der er mindre vand ved kernen og tillader dermed mere ilt at passere igennem til øjet og har et større vandindhold på kontaktlinseoverfladen. Med Water Gradient materialet består DAILIES TOTAL1® kontaktlinser næsten af 100 procent vand ved det yderste af overfladen. Det betyder at det eneste, der rører dit øje, er en pude af fugt. Næsten 9 ud af 10 brugere er enige om, at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så behagelige, at de ikke mærker, at de har dem på.

   

  Endagskontaktlinser er udviklede til at blive brugt, fra de sættes på om morgenen, til de tages af om ​​aftenen. Vi råder brugere til nøje at følge deres optikers anbefalinger.

   

  Dine øjne har brug for en kontaktlinse, der føles lige så behagelig i slutningen af ​​dagen, som den gjorde ved dagens begyndelse. Det unikke Water Gradient materiale danner en blød pude af fugt, der beviseligt holder hele dagen. Selv efter 16 timers brug opretholder DAILIES TOTAL1® kontaktlinser en glat, silkeblød overflade. Næsten 9 ud af 10 brugere er enige om, at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så behagelige, at de ikke kan mærkes. Det er derfor, de appellerer til brugere med høje forventninger til kvaliteten, og som måske ikke er helt tilfredse med deres nuværende kontaktlinser.

   

  Kontaktlinser og briller er to former for synskorrektion, der supplerer hinanden.

   

  Der kan være tidspunkter, hvor briller kan være mere praktiske end kontaktlinser. Måske foretrækker du at bruge kontaktlinser på arbejde, eller når du læser eller ser tv derhjemme. Du ønsker måske at dyrke boldspil, vand- eller kontaktsport uden at føle dig tynget af briller. Eller det kan være, du bare foretrækker et brillefrit look af æstetiske grunde, så du altid ligner og føler dig som dig selv.

   

  Hvis du vælger kontaktlinser som din primære synskorrektion, anbefaler vi, at du har en brille, til de tidspunkter hvor du ikke har kontaktlinserne på.