NERVØS FOR AT PRØVE KONTAKTLINSER? DET SKAL DU IKKE VÆRE

Der er en første gang for alt – den første dag på gymnasiet, den første gallafest, det første kys ... og den første gang, du bruger kontaktlinser. Uanset om du vælger endags- eller månedskontaktlinser bør kontaktlinser være behagelige, sikre og nemme at bruge.

HVIS VI KAN, KAN DU OGSÅ

Du er måske tilbageholdende med at skulle sætte en kontaktlinse på øjet. Det er forståeligt nok – det var vi alle sammen til at begynde med. Men det er meget nemmere, end du tror. Millioner af mennesker verden over bruger kontaktlinser, og det vil på ingen tid føles helt naturligt.

Placeholder

DER ER IKKE NOGET AT BEKYMRE SIG OM

Du er ikke den første, der prøver kontaktlinser – og heller ikke den sidste. Faktisk har kontaktlinseteknologien, ligesom alle andre former for teknologi, udviklet sig hastigt de seneste år – og hver type kontaktlinse har funktioner, der er designet til at gøre dem så behagelige som muligt.

Placeholder

SÅDAN TAGER DU NEMT KONTAKTLINSER AF OG PÅ

Det er ikke sværere at sætte kontaktlinser på og fjerne dem igen, end det er at binde snørebånd eller børste tænder. Det tager meget kort tid at komme over øjets naturlige instinkt til at blinke, når noget kommer for tæt på det. I denne video vises det, hvordan man kan tage kontaktlinser på og tage dem igen på den rigtige måde.

VI STOLER PÅ DE PROFESSIONELLE SOM ELSKER KONTAKTLINSER

Vores bedste råd til enhver ny kontaktlinsebruger er at besøge en optiker. Du kan købe kontaktlinser næsten overalt i dag, men vi anbefaler, at du sætter dig ned med en optiker for at få rådgivning om at bruge kontaktlinser

FIND EN OPTIKER TÆT PÅ DIG
Placeholder

ENDAGS- ELLER MÅNEDSKONTAKTLINSER – HVAD ER FORSKELLEN?

Endagskontaktlinser

Kontaktlinser der holder én dag. Ingen rengøring.

LÆS MERE

Månedskontaktlinser

Kontaktlinser der holder en måned. Renses og opbevares hver dag efter brug.

LÆS MERE