0900c35380410bfd_1908008-3D-DT1-30ct-USA-f_left.png

DINE ØJNE FORTJENER BEHAGELIGE KONTAKTLINSER

Prøv DAILIES TOTAL1™:

 • Kan ikke mærkes takket være det innovative materiale med gradueret vandindhold
 • Høj åndbarhed
 • Behagelig glat overflade hele dagen
PRØV DAILIES TOTAL1 NU

 

 

Trial with eye care professional

GLEM, AT DU HAR LINSER PÅ, OG NYD LIVET

 

 

Trial with eye care professional

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE DAILIES TOTAL1TM

 

Kort sagt: Fordi DAILIES TOTAL1TM er så behagelige at have på, at du ikke kan mærke dem. DAILIES TOTAL1TM er fremstillet af de nyeste og mest avancerede kontaktlinsematerialer med gradueret vandindhold, som skaber en pude af fugt på den ydre overflade, så du ikke kan mærke, at du har linserne på. Derudover hjælper materialets høje åndbarhed med at holde dine øjne hvide og sikre, at de ser sunde ud. Da linserne består af næsten 100 % vand på overfladen, vil de altid være rare at have på – selv på dine længste dage.

 

ANBEFALES TIL

 

Kontaktlinsebrugere, der ikke er helt tilfredse Dem, der vil have den ultimative brugeroplevelse Personer med en aktiv livsstil, som skal bruge linserne i mange timer ad gangen

 

 

Trial with eye care professional

VELKOMMEN TIL KOMFORTZONEN

 

På trods af hvad du måske har hørt, skal du aldrig stille dig tilfreds med ubehagelige kontaktlinser. Slip for ubehaget med DAILIES TOTAL1TM, og få et starter-kit med prøvelinser, sæbe, spejl, velkomstfolder m.m. Har du én gang prøvet DAILIES TOTAL1TM, er der ingen vej tilbage.

 

 

Trial with eye care professional

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Endagskontaktlinser er designet til at blive brugt en gang. De sælges som regel i pakninger med 30 eller 90 kontaktlinser. Hver kontaktlinse leveres i sin egen lille individuelle pakning. Endagskontaktlinser sættes ganske enkelt på om morgenen og tages af ved slutningen af ​​dagen og kasseres.

   

  Endagskontaktlinser er udviklede til at blive brugt, fra de sættes på om morgenen, til de tages af om ​​aftenen. Vi råder brugere til nøje at følge deres optikers anbefalinger.

   

  Der kræves ingen pleje før eller efter brug. Du skal blot sætte dem på om morgenen og kassere dem om aftenen.

   

  DAILIES TOTAL1® kaldes Water Gradient kontaktlinser. De er designet til gradvist at øge vandindholdet fra kernen til overfladen. Det innovative materiale sørger for, at der er mindre vand ved kernen og tillader dermed mere ilt at passere igennem til øjet og har et større vandindhold på kontaktlinseoverfladen. Med Water Gradient materialet består DAILIES TOTAL1® kontaktlinser næsten af 100 procent vand ved det yderste af overfladen. Det betyder at det eneste, der rører dit øje, er en pude af fugt. Næsten 9 ud af 10 brugere er enige om, at DAILIES TOTAL1® kontaktlinser er så behagelige, at de ikke mærker, at de har dem på.