DAILIES TOTAL1Multifocal

WATER GRADIENT ENDAGSKONTAKTLINSER TIL PERSONER MED BEHOV FOR FLERE STYRKER

 • Klart syn på kort og lang afstand
 • Kontaktlinsen, du ikke kan mærke 
 • Hjælper til at undgå tørre øjne

 

Start din prøveperiode i dag
DAILIES TOTAL1™ Multifocal

 

 

OM DAILIES TOTAL1™ MULTIFOCAL

KLART SYN PÅ KORT OG LANG AFSTAND

Læs på telefonen, se tv eller arbejd på computeren – uden at skulle gå på kompromis. Den unikke optiske præcisionsprofil sikrer en glidende overgang, når man skal se på noget på henholdsvis kort, mellemlang og lang afstand.

 

KONTAKTLINSEN DU IKKE KAN MÆRKE

DAILIES TOTAL1™ multifocal kontaktlinser er så behagelige, at du vil have lyst til at beholde dem på hele dagen på selv de længste dage.  Med næsten 100 procent vand yderst i overfladen, er det eneste, der rører dine øjne, faktisk en blød pude af fugt, der beviseligt forbliver glat i 16 timer. 9 ud af 10 brugere er enige om, at de ikke kan mærke, at de har dem på.

 

HJÆLPER TIL AT UNDGÅ TØRRE ØJNE

En naturlig tåreingrediens afgives fra kontaktlinsen. Den nærer dine øjnes fugtbarriere, hvilket hjælper til at undgå tørre øjne.

 

DAILIES TOTAL1™ Multifocal technology and user

 

ANBEFALES TIL

 • Personer med presbyopi, der bruger endagskontaktlinser
 • Personer med presbyopi, der oplever tørre øjne
 • At opnå den ultimative kontaktlinseoplevelse 

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt DAILIES TOTAL1™ Multifocal er det rigtige valg for dig, skal du kontakte din optiker.

 

Kontakt din optiker
Trials with eye care professionals

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Endagskontaktlinser er designet til at blive brugt en gang. De sælges som regel i pakninger med 30 eller 90 kontaktlinser. Hver kontaktlinse leveres i sin egen lille individuelle pakning. Endagskontaktlinser sættes ganske enkelt på om morgenen og tages af ved slutningen af ​​dagen og kasseres.

   

  Det er normalt, at synet ændrer sig med tiden. Kontakt din optiker for at få dine øjne kontrolleret regelmæssigt.

   

  Presbyopi er en naturlig tilstand, der påvirker os alle og gør det sværere at se og læse ting, der er tæt på. Med tiden mister vores øjne noget af deres elasticitet. Derved mister de noget af deres evne til at ændre fokus på forskellige afstande. Det sker gradvist. Kontaktlinser er nu ved at blive et populært valg for folk med presbyopi.

   

  Der kræves ingen pleje før eller efter brug. Du skal blot sætte dem på om morgenen og kassere dem om aftenen.

  Multifokale endagskontaktlinser er det samme som almindelige endagskontaktlinser men med en afgørende forskel – de er kontaktlinser til personer med presbyopi. De er designet således, at brugeren kan se skarpt på både kort, mellemlang og lang afstand.