AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal

MULTIFOKALE MÅNEDSKONTAKTLINSER TIL PERSONER MED BEHOV FOR FLERE STYRKER

 • Klart syn på kort og lang afstand
 • Konstant komfort hver dag hele måneden
 • Konstant beskyttelse mod generende aflejringer giver længerevarende komfort

 

Start din prøveperiode i dag
AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal pack shot

 

OM AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ MULTIFOCAL

KLART SYN PÅ KORT OG LANG AFSTAND

Læs på telefonen, se tv eller arbejd på computeren – uden at skulle skifte kontaktlinser eller briller. Disse kontaktlinser er specielt designet til at arbejde sammen med dine øjne og give et præcist syn med et uafbrudt fokusområde – både på kort og lang afstand.

 

KONSTANT KOMFORT HVER DAG HELE MÅNEDEN

Kontaktlinser skal være behagelige at have på i al den tid, du bruger dem. Takket være HydraGlyde™ Moisture Matrix vil din kontaktlinse løbende blive fugtet hele dagen17 , hvilket sikrer langvarig komfort. Faktisk er 9 ud af 10 brugere enige om, at kontaktlinserne giver god komfort hele dagen.

 

KONSTANT BESKYTTELSE MOD GENERENDE AFLEJRINGER GIVER LÆNGEREVARENDE KOMFORT

Tørhed og ubehag skal aldrig være en del af din kontaktlinseoplevelse.

Det er derfor, at AIR OPTIX™ kontaktlinser har SmartShield™-Teknologi, der hjælper med at beskytte dine kontaktlinser mod generende aflejringer og dermed sikrer længerevarende komfort hele måneden.

TIP: Brug OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS med HydraGlyde™ til at pleje dine Air Optix™ plus HydraGlyde™-kontaktlinser og få flere timers ekstra behagelig brug.

Woman wearing contact lenses seeing near, intermediate and far

 

 

ANBEFALES TIL

 • Folk med presbyopi der bruger månedskontaktlinser
 • Brugere af månedskontaktlinser der ønsker vedvarende komfort hele dagen – hver dag
 • Brugere af månedskontaktlinser der ønsker at  beskytte kontaktlinserne mod generende aflejringer for at sikre længerevarende komfort – hele måneden.

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ multifokale kontaktlinser er det rigtige valg for dig, skal du kontakte din optiker.

 

Kontakt din optiker
Trials with eye care professionals

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Presbyopi er en naturlig tilstand, der påvirker os alle og gør det sværere at se og læse ting, der er tæt på. Med tiden mister vores øjne noget af deres elasticitet. Derved mister de noget af deres evne til at ændre fokus på forskellige afstande. Det sker gradvist. Kontaktlinser er nu ved at blive et populært valg for folk med presbyopi.

   

  Det er normalt, at synet ændrer sig med tiden. Kontakt din optiker for at få dine øjne kontrolleret regelmæssigt.

   

  Månedskontaktlinser er designet til at blive brugt hver dag i op til en måned. De sælges som regel i pakker med tre eller seks kontaktlinser. Hver kontaktlinse leveres i sin egen lille individuelle pakning. Du tager kontaktlinsen ud af pakken, sætter den på øjet og bruger den hele dagen, hvorefter du tager den af om aftenen og renser den. Nogle månedskontaktlinser, som AIR OPTIX NIGHT & DAY AQUA, er egnede til konstant brug. Du kan altså bruge dem i op til 30 dage og nætter uden at tage dem af.

   

  Som navnet antyder, skal månedskontaktlinser bruges i højst en måned. I alle tilfælde anbefaler vi brugere nøje at følge de anbefalinger, de får af en optiker.

   

  Månedskontaktlinser skal renses efter brug med en kontaktlinsevæske og opbevares i et kontaktlinseetui.