DAILIES™ AquaComfort™ Plus

ENDAGSKONTAKTLINSER

 • Forfriskende komfort hele dagen
 • Nye endagskontaktlinser hver dag; ingen rengøring
 • Nyd den ekstra frihed
 
DAILIES™ AquaComfort™ Plus pack shot

 

OM DAILIES™ AQUACOMFORT™ PLUS

FORFRISKENDE KOMFORT HELE DAGEN

Du skal kunne regne med, at dine kontaktlinser føles behagelige, fra du sætter dem på, til du tager dem af. Med DAILIES™ AquaComfort™ Plus kontaktlinser frigives fugtgivende stoffer fra kontaktlinsen og leverer forfriskende komfort, hver gang du blinker.

 

NYE KONTAKTLINSER HVER DAG: INGEN RENGØRING

Med et par nye kontaktlinser hver dag, slipper du for besvær. Du skal blot sætte DAILIES™ AquaComfort™ Plus i om morgenen og tage dem af og kassere dem om aftenen. Det er simpelt og hygiejnisk.

 

NYD DEN EKSTRA FRIHED

Kontaktlinser giver dig en ekstra frihed, du ikke normalt oplever med briller. Med den frihed kontaktlinser giver, kan du være dig selv – inde og ude.

Young girl climbing glasses free

ANBEFALES TIL

 • Personer, der ikke har brugt kontaktlinser før
 • Daglig eller lejlighedsvis brug til sport, arbejde eller fritid
 • Sæson-allergikere

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt DAILIES™ AquaComfort™ Plus kontaktlinser er de rette for dig, skal du kontakte din optiker.

Kontakt din optiker
Trials with eye care professionals

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Kontaktlinser er meget sikre, hvis du bruger dem som angivet af din optiker. Husk at god hygiejne er vigtig. Vask og tør dine hænder grundigt, før du sætter dine kontaktlinser på eller tager dem af.

   

  Du er nødt til at sikre dig, at dine hænder er grundigt vasket og tørret. Placer kontaktlinsen på din pegefinger. Træk ned i det nederste øjenlåg med langfingeren eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruger den anden hånd til at holde det øverste øjenlåg åbent. Kig direkte på kontaktlinsen eller i et spejl, og placer derefter kontaktlinsen direkte på midten af øjet. Når kontaktlinsen er på plads, giver du langsomt slip på det nederste øjenlåg efterfulgt af det øverste. Blink og kontaktlinsen bør være på plads.

  Endagskontaktlinser er designet til at blive brugt en gang. De sælges som regel i pakninger med 30 eller 90 kontaktlinser. Hver kontaktlinse leveres i sin egen lille individuelle pakning. Endagskontaktlinser sættes ganske enkelt på om morgenen og tages af ved slutningen af ​​dagen og kasseres.

   

  Endagskontaktlinser er udviklede til at blive brugt, fra de sættes på om morgenen, til de tages af om ​​aftenen. Vi råder brugere til nøje at følge deres optikers anbefalinger.

   

  Der kræves ingen pleje før eller efter brug. Du skal blot sætte dem på om morgenen og kassere dem om aftenen.