DAILIES™ AquaComfort™ Plus Toric

ENDAGSKONTAKTLINSER TIL PERSONER MED BYGNINGSFEJL

 • Forfriskende komfort hele dagen
 • Nye kontaktlinser hver dag; ingen rengøring
 • Nyd den ekstra frihed
 
DAILIES™ AquaComfort™ Plus Toric pack shot

 

OM DAILIES™ AQUACOMFORT™ PLUS® TORIC

FORFRISKENDE KOMFORT HELE DAGEN

Behagelige, fra du sætter dem på, til du tager dem af. Med DAILIES™ AquaComfort™ Plus Toric kontaktlinser, frigives fugtgivende stoffer fra kontaktlinsen og giver forfriskende komfort, hver gang du blinker.

 

EN NY KONTAKTLINSE HVER DAG

Et nyt sæt kontaktlinser hver dag er ensbetydende med intet besvær. Du skal blot sætte DAILIES™ AquaComfort™ Plus Toric i om morgenen og tage dem af og kassere dem om aftenen. Det er simpelt og hygiejnisk.

 

 NYD DEN EKSTRA FRIHED

Kontaktlinser giver dig en ekstra frihed, du ikke normalt oplever med briller. Med den frihed kontaktlinser giver, kan du være dig selv – inde og ude.

Young girl climbing glasses free

ANBEFALES TIL

 • Personer med bygningsfejl der ikke har brugt kontaktlinser før
 • Daglig eller lejlighedsvis brug til sport, arbejde eller fritid
 • Sæson-allergikere

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt DAILIES™ AquaComfort™ Plus Toric kontaktlinser er de rette for dig, skal du kontakte din optiker.

Kontakt din optiker
Trials with eye care professionals

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Du er nødt til at sikre dig, at dine hænder er grundigt vasket og tørret. Placer kontaktlinsen på din pegefinger. Træk ned i det nederste øjenlåg med langfingeren eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruger den anden hånd til at holde det øverste øjenlåg åbent. Kig direkte på kontaktlinsen eller i et spejl, og placer derefter kontaktlinsen direkte på midten af øjet. Når kontaktlinsen er på plads, giver du langsomt slip på det nederste øjenlåg efterfulgt af det øverste. Blink og kontaktlinsen bør være på plads.

  Det er normalt, at synet ændrer sig med tiden. Kontakt din optiker for at få dine øjne kontrolleret regelmæssigt.

   

  Astigmatisme betyder bygningsfejl. Bygningsfejl er en almindelig og for det meste mindre synsfejl, der forårsager sløret, forvrænget eller uklart syn. Bygningsfejlen forekommer, når hornhinden ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmæssighed i øjet, jo mere sandsynligt er det, at du har brug for korrigerende briller eller kontaktlinser til at hjælpe dig med at fokusere lysstrålerne bedre.

   

  Toriske endagskontaktlinser er det samme som almindelige endagskontaktlinser men med en afgørende forskel – de er kontaktlinser til personer med bygningsfejl. Generelt oplever folk med bygningsfejl til tider sløret eller forvrænget syn. Dette skyldes ofte en uregelmæssigt formet hornhinde – jo større uregelmæssighed, jo mere sandsynligt er det, at du har brug for korrigerende briller eller kontaktlinser for at hjælpe dig med at fokusere lysstrålerne bedre.

   

  Endagskontaktlinser er udviklede til at blive brugt, fra de sættes på om morgenen, til de tages af om ​​aftenen. Vi råder brugere til nøje at følge deres optikers anbefalinger.