AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism

MÅNEDSKONTAKTLINSER TIL PERSONER MED BYGNINGSFEJL

 • Skarpt syn og komfort hele dagen, hver dag
 • SMARTSHIELDTM TECHNOLOGY hjælper med til at forhindre belægninger på kontaktlinserne, så de holder sig renere i længere tid.
 • HYDRAGLYDE™ MOISTURE MATRIX hjælper med at fugte kontaktlinse- overfladen hele dagen, hver dag.

 

 

AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism pack shot

 

OM AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™ FOR ASTIGMATISM

KONSTANT KOMFORT HVER DAG HELE MÅNEDEN

Kontaktlinser skal være behagelige at have på i al den tid, du bruger dem. Takket være HydraGlyde™ Moisture Matrix vil din kontaktlinse løbende blive fugtet hele dagen, hvilket sikrer langvarig komfort. Faktisk er 9 ud af 10 brugere enige om, at kontaktlinserne giver god komfort hele dagen.

 

KONSTANT BESKYTTELSE MOD GENERENDE AFLEJRINGER GIVER LÆNGEREVARENDE KOMFORT

Tørhed og ubehag skal aldrig være en del af din kontaktlinseoplevelse.

Det er derfor, at AIR OPTIX™ kontaktlinser har SmartShield™ Teknologi, der hjælper med at beskytte dine kontaktlinser mod generende aflejringer og dermed sikrer længerevarende komfort – hele måneden.

 

LANGTIDSHOLDBAR FUGT

Uanset hvad din dag byder på, har du brug for kontaktlinser, der er behagelige, og som bidrager til, at dine øjne føles fugtige hele dagen. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser anvender HydraGlyde™ Moisture Matrix teknologi, der hjælper med at holde kontaktlinsen kontinuerligt fugtig og dermed sikrer varig befugtigt hele dagen.

TIP: Brug OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS med HydraGlyde™ til at pleje dine Air Optix™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser og få flere timers ekstra komfortabel brug

Girl wearing contact lenses climbing

 

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for astigmastim kontaktlinser er det rigtige valg for dig, skal du kontake din optiker. Bruger du allerede AIR OPTIX™ for astigmastim? Kontakt da også din optiker for at få en prøveperiode på AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for astigmastim i dag!

 

 

Kontakt din optiker
Trials with eye care professionals

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Du er nødt til at sikre dig, at dine hænder er grundigt vasket og tørret. Placer kontaktlinsen på din pegefinger. Træk ned i det nederste øjenlåg med langfingeren eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruger den anden hånd til at holde det øverste øjenlåg åbent. Kig direkte på kontaktlinsen eller i et spejl, og placer derefter kontaktlinsen direkte på midten af øjet. Når kontaktlinsen er på plads, giver du langsomt slip på det nederste øjenlåg efterfulgt af det øverste. Blink og kontaktlinsen bør være på plads.

  Det er normalt, at synet ændrer sig med tiden. Kontakt din optiker for at få dine øjne kontrolleret regelmæssigt.

   

  Ja, kontaktlinser skal være behagelige. Din optiker vil måle dit øje og anbefale den korrekte type kontaktlinse. Du kan også se, hvad andre brugere siger om, hvor behagelige deres kontaktlinser er. Hvis du oplever ubehag, skal du rådføre dig med din optiker.

   

  Astigmatisme betyder bygningsfejl. Bygningsfejl er en almindelig og for det meste mindre synsfejl, der forårsager sløret, forvrænget eller uklart syn. Bygningsfejlen forekommer, når hornhinden ikke har en perfekt buet form. Jo større uregelmæssighed i øjet, jo mere sandsynligt er det, at du har brug for korrigerende briller eller kontaktlinser til at hjælpe dig med at fokusere lysstrålerne bedre.

   

  Toriske månedskontaktlinser er det samme som almindelige månedskontaktlinser, men med en afgørende forskel: De er kontaktlinser til personer med bygningsfejl. Bygningsfejl er en brydningsfejl, hvor øjet ikke fokuserer lyset jævnt på nethinden. Det resulterer i sløret syn. Symptomerne kan forblive ubemærkede og uopdagede, hvis det drejer sig om en mild bygningsfejl.