AIR OPTIX™ COLORS

FARVEDE KONTAKTLINSER

 • Vælg det subtile eller det vovede
 • Unik teknologi
 • Skønhed og komfort

 

AIR OPTIX™ COLORS pack shot

 

OM AIR OPTIX™ COLORS

VÆLG DET SUBTILE ELLER DET VOVEDE

Skift øjenfarve efter dit humør og din personlighed. Med et stort udvalg af farver giver disse kontaktlinser dig mulighed for at se dig selv med en række nye looks, uanset om du vælger en subtil ændring eller en vovet fremhævelse af dine øjne. De fås med og uden styrke.

 

UNIK TEKNOLOGI

Den unikke 3-i-1-farveteknologi blander sig med din egen øjenfarve, så du får et smukt, naturligt udseende. Den ydre ring indrammer og understreger iris, den primære farve ændrer på øjenfarven, mens den indre ring lysner og tilføjer dybde.

 

SKØNHED OG KOMFORT

AIR OPTIX™ COLORS er designet med SmartShieldTM Teknologi, et ultra-tyndt beskyttende lag, der skærmer dine øjne mod generende aflejringer og giver langvarig komfort.

TIP: Brug OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS med HydraGlyde™ til at pleje dine Air Optix™-kontaktlinser og få flere timers ekstra komfortabel brug.

 

AIR OPTIX™ COLORS

 

ANBEFALES TIL

 • At fremhæve din naturlige øjenfarve
 • Konstant komfort hver dag hele måneden

 

KONTAKT EN PROFESSIONEL

Hvis du har spørgsmål til, hvorvidt AIR OPTIX™ COLORS kontaktlinser er det rigtige valg for dig, skal du kontakte din optiker.

 

 

Kontakt din optiker
Trial for colored monthly contact lenses

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  AIR OPTIX® COLORS er farvede kontaktlinser, der er designet til at fremhæve eller forandre mørke eller lyse øjne, så det ser helt naturligt ud. De fås med eller uden styrke. De er fremstillet med den eksklusive SmartShield® teknologi og har 3-i-1 farveteknologi, der blander sig naturligt med din egen øjenfarve, så du kan afprøve et nyt look – du kan enten skabe subtile ændringer eller prøve noget vildere.

   

  Ja, kontaktlinser er medicinsk udstyr, der skal tilpasses af en optiker, også for folk, der ikke har behov for synskorrektion. AIR OPTIX® COLORS Color Studio tilbyder en virtuel afprøvning af forskellige farvede kontaktlinser, så det er en nem måde at finde den farve, der passer bedst til dig.

   

  Ja, kontaktlinser er medicinsk udstyr, der skal tilpasses af en optiker, også for folk, der ikke har behov for synskorrektion.

   

  Begge mærker af farvede kontaktlinser har 3-in-1 Color Technology. Dog er AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser lavet af et silikone-hydrogel-materiale, der giver ekstra åndbarhed. AIR OPTIX® COLORS bruger også den eksklusive SmartShield® Teknologi og det unikke Aqua fugtgivende middel, der giver både øjeblikkelig og varig komfort13. AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser er de mest åndbare farvede kontaktlinser, hvilket sikrer hvide, friskere øjne.

   

  Korrekt pleje af kontaktlinser er vigtig, men ikke svært. AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser bør fjernes og renses dagligt. For det bedste resultat anbefaler vi OPTI-FREE@ Puremoist® desinficerende universalvæske eller AOSEPT plus HydraGlyde rense- og desinfektions-væske til pleje af dine AIR OPTIX® COLORS kontaktlinser.

   

  Du er nødt til at sikre dig, at dine hænder er grundigt vasket og tørret. Placer kontaktlinsen på din pegefinger. Træk ned i det nederste øjenlåg med langfingeren eller ringfingeren på samme hånd, mens du bruger den anden hånd til at holde det øverste øjenlåg åbent. Kig direkte på kontaktlinsen eller i et spejl, og placer derefter kontaktlinsen direkte på midten af øjet. Når kontaktlinsen er på plads, giver du langsomt slip på det nederste øjenlåg efterfulgt af det øverste. Blink og kontaktlinsen bør være på plads.