TYPER AF KONTAKTLINSER

Det kan til tider være lidt overvældende at skulle forstå kontaktlinse-verdenen – men du får hurtigt fat i det meste. Din optiker kan finde ud af præcis hvilken kontaktlinse, der passer til dig.

ENDAGSKONTAKTLINSER

Designet til engangsbrug. Fantastiske til at supplere briller, til hverdags- eller lejlighedsvis brug, til sport, arbejde eller fritid. Meget praktiske. Kan bruges til nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og presbyopi.

 

SE ENDAGSKONTAKTLINSER
Placeholder

MÅNEDSKONTAKTLINSER

Designet til månedsbrug. Ideelle til dem, der foretrækker et brillefrit look og ønsker at bruge kontaktlinser hver dag. Skal tages af og renses efter brug. Kan bruges til nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og presbyopi.

 

SE MÅNEDSKONTAKTLINSER
Placeholder

TORISKE KONTAKTLINSER

Enten endags- eller månedskontaktlinser. Hjælper folk med bygningsfejl til at se klart.

 

SE TORISKE KONTAKTLINSER
Placeholder

MULTIFOKALE KONTAKTLINSER

Enten endags- eller månedskontaktlinser. Bruges af mennesker med presbyopi til at se klart på kort, mellemlang eller lang afstand – for eksempel til at læse på en smartphone, se tv eller køre bil.

 

SE MULTIFOKALE KONTAKTLINSER
Placeholder

FARVEDE KONTAKTLINSER

Enten endags- eller månedskontaktlinser. Ideelle hvis du ønsker at ændre dit udseende. Du kan enten fremhæve eller ændre din naturlige øjenfarve.

 

SE FARVEDE KONTAKTLINSER
Placeholder

KONTAKTLINSEVÆSKER

Designet til at rense og desinficere kontaktlinser. Kontaktlinsevæskerne er overflødige, hvis du bruger endagskontaktlinser, men bruger du andre typer af kontaktlinser, er det nødvendigt at bruge en kontaktlinsevæske.

 

SE KONTAKTLINSEVÆSKER
Placeholder